Meetapparatuur

onder andere:
• gasdetectoren
• PID-meters
• Benzeenmeters
• Kwik-dampanalyzers

Altijd de juiste meetapparatuur door slimme samenwerking

Ecoloss is een strategische samenwerking aangegaan met BaSystemen

BaSystemen is specialist op het gebied van meetapparatuur ten behoeve van veiligheid, gezondheid en milieu. Distributeur van vele gerenommeerde fabrikanten op het gebied van o.a. gasdetectie, geluid- en stofmeetapparatuur.   Door jarenlange opgebouwde kennis en haar eigen Service & Kalibratieafdeling biedt BaSystemen een totaaloplossing met als doel werkend Nederland elke dag een stukje veiliger en gezonder te maken.

Meer informatie vindt u op: www.basystemen.nl

24/7 en 365 dagen per jaar
Vanaf nu kunt u op elk gewenst moment van de dag beschikken  over de juiste meetapparatuur.  De strategische locatie van Ecoloss  aan de Bakkersoordsekade 40 te Pernis maakt het mogelijk om ook buiten kantooruren een gasdetector op te kunnen halen of om uw apparatuur voor onderhoud in te leveren. 

Beschikbare apparatuur betreft onder andere persoonlijke gasdetectoren,  PID-meters, benzeenmeters en kwik-dampanalyzers. Uiteraard is andere apparatuur in overleg mogelijk. Een spoedlevering vanuit Pernis is aan te vragen middels  de meldkamer van Ecoloss.  Bel hiervoor naar 010 - 416 25 00.