Werkzaamheden:

Advies, opleiding en training


Door de brede ervaring en de toegevoegde opleidingen heeft EcoLoss Project de beschikking over ervaren adviseurs bestaande uit veiligheidskundigen (HVK en MVK), milieukundigen (HBO Milieukunde), veiligheidsadviseur gevaarlijke stoffen (ADN, ADR, CAIO en RID), specialist gevaarlijke stoffen (inpakken, laden, vervoer, lossen) en de praktijkadviseurs (plan van aanpak, uitvoering) die u kunnen assisteren bij alle vraagstukken en ter plaatse kunnen komen om u in de goede richting te leiden.

Het in een goede richting leiden doen we ook als leerbedrijf; adspirant werknemers en scholieren krijgen bij ons praktische handvatten aangereikt waardoor men meer beslagen ten ijs komt. EcoLoss mag dit verzorgen voor meerdere studierichtingen.

EcoLoss adviseert al jaren diverse organisatie in het opzetten, implementeren en in stand houden van de BHV-organisatie. EcoLoss schrijft beleidsvoorstellen voor directie of bestuur en adviseert in het kader van de wettelijke verplichting en het maken van begrotingen en keuzes inzake BedrijfsHulpVerlening (BHV).

EcoLoss kan u ten dienste zijn voor het opstellen en toetsen van V&G-pannen (werk-/ Veiligheid & Gezondheidsplannen) conform de BRL SIKB 7000 ten behoeve van bodemsaneringen. Het uitvoeren van, conform de Arbowet, verplichte RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluaties).

Tevens verzorgt EcoLoss trainingen en cursussen Bedrijfsveiligheid BHV, alsmede Pollution Control voor vaste klanten. Daarnaast worden er met regelmaat oefeningen/trainingen gegeven aan Crisis Management Teams van bedrijven.

Onze functionarissen zijn op uurtarief of op projectbasis voor u beschikbaar, waardoor u geen interne capaciteit ter beschikking hoeft te hebben.